Curs Valutar   |   Vremea  


E-mail

Parola

Creeaza cont nou.
Am uitat parola! Avantaje cont
Acceptam in restaurant:


Termeni si conditii

Pentru a comanda

Pentru a putea comanda, trebuie sa aveti un cont de client deschis pe acest site. Contul de client este un instrument simplu si eficient care va garanteaza confidentialitatea comenzilor. Deschiderea contului este gratuita si nu dureaza mai mult de doua minute. Pentru a va deschide un cont, accesati link-ul Creeaza cont nou , ce se gaseste in caseta "Intrare in cont" din partea stanga a paginii.

Observatie: Este necesar sa aveti o casuta de e-mail valida si activa pentru a va putea deschide un cont de client. Dupa ce v-ati inregistrat veti primi un e-mail de confirmare prin care va puteti activa contul de utilizator accesand un link. In cazul in care nu ati primit acest e-mail, verificati si folder-ul SPAM sau BULK din casuta dumneavoastra de e-mail. Pentru orice nelamuriri va rugam sa ne contactati din sectiunea Contact a site-ului.

Pentru a face o comanda online, dupa ce intrati in cont, trebuie sa alegeti produsele dorite din categoriile prezentate in meniu apasand pe butonul "Adauga in cos". Sectiunea "Cos cumparaturi" din partea stanga va ofera informatii detaliate despre produsele din cosul dumneavoastra: cantitatea, pretul fiecaruia si pretul total. In aceasta pagina puteti edita cantitatile sau elimina un produs din cos.

Dupa adaugarea in cos a tuturor produselor pe care doriti sa le comandati, procesul de comanda se continua prin apasarea butonului "Cumpara" si completarea formularului cu datele de livrare si dupa caz cu datele de facturare pentru cei care doresc acest lucru.

Dupa ce ati verificat cu atentie ca datele din formularul de comanda sunt corecte, apasati pe butonul "Trimite comanda". In acest moment vi se va afisa un mesaj de confirmare a comenzii si in scurt timp in casuta dumneavoastra de email veti primi o copie cu detaliile comenzii.

Odata trimisa comanda, veti fi contactat de catre operatorii nostri in cel mai scurt timp posibil pentru a confirma detaliile de livrare.

Livrarea comenzii la o alta adresa decat cea din datele de inregistrare.

Adresa la care se doreste sa se faca livrarea se poate schimba in momentul lansarii comenzii.

Optiuni de comanda la adresa dorita:

Din partea clientilor primim comenzi prin urmatoarele modalitati:

  • online prin intermediul acestui website
  • telefon fix: 0238.714.170
  • telefon mobil: 0721.264.374

Ce date trebuie sa furnizez in momentul in care comand?

Pentru a fi preluata, comanda dumneavoastra trebuie sa fie insotita de urmatoarele date:

Pentru persoane fizice: nume, prenume, adresa de resedinta (sau adresa care doriti sa fie de baza pentru livari), un telefon la care va putem contacta pentru confirmarea comenzii.
Pentru persoane juridice: numele complet al firmei, adresa sediului social, Cod fiscal (CUI), numar inregistrare la Registrul Comertului, cont bancar (aceste detalii fiind necesare pentru a va putea emite factura fiscala).

Care este comanda minima?

Comanda minima este de 22 RON. In acest prag nu intra pretul tigarilor si al bauturilor.

Cum pot sa fiu sigur ca a fost receptionata comanda?

In momentul in care lansati comanda veti vedea un mesaj de confirmare in pagina web si in acelasi timp veti primi un email de confirmare cu detaliile comenzii. Dupa toate acestea un reprezentant al echipei noastre va va contacta pentru confirmare.

Livrarea comenzilor

Unde se fac livrari si cat costa?

Livrarea la domiciliu se face doar in municipiul Buzau si este GRATUITA.

Cand voi primi produsele comandate ?

Comenzile primite online vor fi livrate in cel mai scurt timp posibil, durata uzuala de livrare fiind intre 30 si 60 de minute din momentul confirmarii comenzii. Comenzile telefonice si online se primesc de duminica pana joi intre orele 10.00 - 22.30, iar vinerea si sambata intre 10.00 - 23.00.

Despre plata

Plata contravalorii comenzii se va face in cash in momentul livrarii produselor la adresa specificata de client.

Cum primesc factura?

In cazul in care doriti eliberarea facturii fiscale va rugam sa mentionati acest lucru prin bifarea optiunii in formularul de comanda online sau telefonic, dupa caz. Factura in original se va livra odata cu produsele.

Preturile afisate contin TVA.

Modificarea ulterioara a pretului produselor nu afecteaza in nici un fel pretul comenzii dumneavoastra.

Promotii

Unele produse oferite sunt insotite de promotii. Acestea sunt afisate pe pagina produsului respectiv sau in etapa intermediara de adaugare a acestuia in cosul de cumparaturi.

Observatie: Fotografiile expuse in acest site au doar scop ilustrativ si orientativ. Denumirea exacta a produsului, gramajul si numarul de bucati incluse in pret sunt cele inscrise in titlul produsului. Facem eforturi pentru acuratetea informatiilor afisate; in cazul unor erori prevaleaza datele din bonul fiscal.