Curs Valutar   |   Vremea  


E-mail

Parola

Creeaza cont nou.
Am uitat parola! Avantaje cont
Acceptam in restaurant:


Comanda online acum !

Pentru a putea comanda, trebuie sa aveti un cont de client deschis pe acest site. Contul de client este un instrument simplu si eficient care va garanteaza confidentialitatea comenzilor. Deschiderea contului este gratuita si nu dureaza mai mult de doua minute. Pentru a va deschide un cont, accesati link-ul Creeaza cont nou , ce se gaseste in caseta "Intrare in cont" din partea stanga a paginii.

Observatie: Este necesar sa aveti o casuta de e-mail valida si activa pentru a va putea deschide un cont de client. Dupa ce v-ati inregistrat veti primi un e-mail de confirmare prin care va puteti activa contul de utilizator accesand un link. In cazul in care nu ati primit acest e-mail, verificati si folder-ul SPAM sau BULK din casuta dumneavoastra de e-mail. Pentru orice nelamuriri va rugam sa ne contactati din sectiunea Contact a site-ului.

Pentru a face o comanda online, dupa ce intrati in cont, trebuie sa alegeti produsele dorite din categoriile prezentate in meniu apasand pe butonul "Adauga in cos". Sectiunea "Cos cumparaturi" din partea stanga va ofera informatii detaliate despre produsele din cosul dumneavoastra: cantitatea, pretul fiecaruia si pretul total. In aceasta pagina puteti edita cantitatile sau elimina un produs din cos.

Dupa adaugarea in cos a tuturor produselor pe care doriti sa le comandati, procesul de comanda se continua prin apasarea butonului "Cumpara" si completarea formularului cu datele de livrare si dupa caz cu datele de facturare pentru cei care doresc acest lucru.

Dupa ce ati verificat cu atentie ca datele din formularul de comanda sunt corecte, apasati pe butonul "Trimite comanda". In acest moment vi se va afisa un mesaj de confirmare a comenzii si in scurt timp in casuta dumneavoastra de email veti primi o copie cu detaliile comenzii.

Odata trimisa comanda, veti fi contactat de catre operatorii nostri in cel mai scurt timp posibil pentru a confirma detaliile de livrare.

Livrarea comenzii la o alta adresa decat cea din datele de inregistrare.

Adresa la care se doreste sa se faca livrarea se poate schimba in momentul lansarii comenzii.

Observatie: Fotografiile expuse in acest site au doar scop ilustrativ si orientativ. Denumirea exacta a produsului, gramajul si numarul de bucati incluse in pret sunt cele inscrise in titlul produsului.